MALZEMELER:
1 paket milföy hamuru
300 gr. sosis (zar şeklinde doğranmış)
1 yemek kaşığı tatlı biber salçası
1 yemek kaşığı margarin
2 adet ince ince doğranmış çarliston biber
tuz
karabiber
üzerine sürmek için 1 yumurta sarısı
susam
çörek otu
YAPILIŞI:Bir tavaya margarin konur,eriyince önce ince doğranmış biberler ilave edilir ve bir kaç dk.pişirilir.Daha sonra zar şeklinde doğranmış sosisler + 1 kahve fincanı su ile inceltilmiş biber salçası + tuz + karabiber eklenip, kapağı kapalı olarak 5 dk. kadar pişirilir ve bir kenarda soğutulur.Milföy hamurlarının biraz yumuşaması beklenilir,her bir hamurun içine birer yemek kaşığı sosisli iç konulup,bohça şeklinde kapatılır,kat yerleri altta kalacak şekilde pişirme kağıdı serilmiş tepsiye dizilir , üzerlerine yumurta sarısı sürülüp,susam + çörek otu serpilir ve önceden 200 dercede ısıtılmış fırında , böreklerin üzerleri kızarana kadar pişirilir.