Malzemeler:
1 su bardağı tuzlu lor peyniri
2 adet rendelenmiş suyu süzülmüş salatalık (rendenin ince tarafı ile)
1 demet dereotu (ince kıyılmış)
1/'2 limon suyu
tuz
pul biber
zeytinyağ
Süslemek için: zeytinyağ + pul biber (dilerseniz biraz daha dereotu)
Yapılışı: Süslemek için gerekenler dışında tüm malzemeler derin bir kap içersinde iyice harmanlanır.Malzemenin tamamı çukur bir kaseye bastırılır ve geniş bir tabağa ters çevrildikten sonra (ben fırça yardımıyla kasenin içini zeytinyağ ile yağlıyorum) üzeri süslenir.(Dilerseniz kayık bir tabağa tüm malzemeyi yaydıktan sonra üzerini süsleyebilirsiniz.)
2 yorum:
Sayın blog yöneticisi blogunuzdaki paylaşımlar herkes tarafından çok begeniliyor bizde Muayene bacasi olarak başarılarınızın devamını diler.
İlginize çok teşekkür ederim,mutlu günler...
Yorum Gönder