Geldi efendim ikincisi de...Belma'cım bir ara bunu da dene ve Bengü'cüm inan ki senin çerkez tavuğunu çok sevdim ve o gece 2 kere aldım tabağıma , sen görmedin ikinciyi aldığımı :)))
MALZEMELER:
1 adet haşlanmış tavuk göğsü (ince ince didiklenmiş)
1 adet büyük boy havuç (rendenin ince tarafıyla rendelenmiş)
3 adet taze soğan (yeşil kısımlarıyla beraber ince kıyılmış)
1 adet çarliston biber (küçük doğranmış)
2 diş sarmısak (dövülmüş)
4 çorba kaşığı süzme yoğurt
3 çorba kaşığı mayonez
1 er tutam dereotu ve maydanoz (çok ince doğranmış)
arzu edilen miktarlarda tuz + karabiber + pulbiber (ya da kırmızı toz biber)
YAPILIŞI:Derin bir kabın içersinde tüm malzeme iyice harmanlandıktan sonra,yayvan bir tabak içinde servis yapılır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder